Bel ons voor al uw technisch Onderhoud en revisie aan
Parkeergarages en Liften

Ook voor  Onderhoud, renovaties van PLC, Machines  en ovens staan wij klaar en alles tegen een goede prijs. Bel ons voor een afspraak/offerte:

                                                Mobiel         06 - 57 64 38 86

 

Reeds 16 jaar uitstekend Onderhoud aan Parkeersystemen en Liften 

 

Onderhoud Parkeersystemen en AutoLiften

autolift thuis450Voor veel parkeergarages door heel Nederland zorgen wij dat een storing snel wordt opgelost, hetzij op afstandbediening hetzij dat we langskomen. Alle autoliften van welk merk ook worden door RoBo-TS BV  onderhouden en gerepareerd.

We streven er naar dat veel parkeergarage-beheerders in bewonersflats e.d. zich bij ons aansluiten, zodat de al lage tarieven verder kunnen dalen. Vraag eens om een offerte via Email : emailnotto50x50     of telefonisch :06-57643886

Hoe klein de autolift ook is, wij helpen u. !

Binnen een onderhouds- of all-in-service-contract kent u te voren het tarief en weet men weet men wanneer het onderhoud plaatsvindt. In overleg worden deze data bepaald en installaties onderhouden.

 

  • Halfautomatische parkeersystemen
  • Directe systemen
  • Toegangsystemen
  • AfsluitDeuren
 

Soort Onderhoud van Parkeersystemen

parkeeringangRobo-TS bv. technischedienst onderhoudt tevens de elektrische- en elektronische besturingssystemen.Ook het hydraulisch en pneumatisch onderhoud en eventuele storingen vallen hieronder. Ook het "simpele" onderhoud, zoals deuren en schoonhouden kunnen bij het onderhoud horen.

Een storing wordt vaak op afstand verholpen.

 

telefoon groen 06-57643886 -  06-52536364